top of page

Interiörglas

 

Glas som inredningsdetalj ger en modern känsla i ditt hem, på ditt företag eller i din butik.

Det gör att rummet känns större och ljusare.

 

Duschväggar - Speglar - Glashyllor

Lyxa till det i badrummet! Vi erbjuder måttanpassade duschväggar, speglar och glashyllor. Duschväggarna finns i klarglas, frostat glas och möstrat glas. Ta med dina badrumsdrömmar till oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning.

 

Köksglas - Glaspanel - Glashyllor till skåp

Ge ditt kök ett personligt utseende.

Glaspanel är ett utmärkt alternativ till stänkskydd istället för kakel. Välj mellan att ha klarglas på befintlig tapet, frostat glas, glas i olika färger eller ett exklussivt dekorationstryckt på glaset. Det finns ett brett sortiment av motiv att välja mellan och även möjlighet att få ett eget foto tryckt på glaset. Glaspanelen monteras med rostfria beslag eller dolda infästningar för att slippa synliga skruvar. Vi anpassar alltid glaspanelen efter ditt kök med urtag för eluttag, fläktar och fönster.

Varför inte byta ut trähyllorna i skåpet mot glashyllor och få en lyxigare känsla?

 

Glasväggar - Glasdörrar

Öppna upp i ditt hem med helglasväggar monterade i stilrena aluminiumprofiler eller glasbeslag med rostfri finish. Du kan få integrerade glasdörrar med valbar aluminiumkarm eller träkarm. Glasdörrarna kan även monteras i befintlig karm om så önskas.

Det finns skjutdörrar också helt i glas som kan monteras i taket eller på väggen. Dörren rullar tyst och är försedd med en mjukt stängade dörrbroms. Önskas stor dörröppning kan det vara lämpligt med två skjutdörrar som rullar på samma spår. Med en hängande skjutdörr behöver du ingen tröskel eller styrskenor i golvet.

 

Våra väldesignade produkter passar i såväl hemmiljö som kontorsmiljö med höga krav på säkerhet och ljudisolering.

bottom of page